Részletek
Adatok
Részletek
Az ár tartalmazza az 50,--os visszaváltási díjat!
A Föld egyik legelterjedtebb kékszőlő fajtája a dűlőinkben is kiváló vörösbort eredményez. A kíméletes feldolgozás és a hosszan tartó fermentáció, valamint a hordóban eltöltött idő szép egyensúlyú, illat- és zamatgazdag, harmonikus bort eredményez. Nehezebb ételekhez, gyümölcsmártással készült húsokhoz ajánljuk fogyasztását 16-18 °C fokon.
A Föld egyik legelterjedtebb kékszőlő fajtája a dűlőinkben is kiváló vörösbort eredményez. A kíméletes feldolgozás és a hosszan tartó fermentáció, valamint a hordóban eltöltött idő szép egyensúlyú, illat- és zamatgazdag, harmonikus bort eredményez. Nehezebb ételekhez, gyümölcsmártással készült húsokhoz ajánljuk fogyasztását 16-18 °C fokon.
Adatok
Cikkszám
10021
Tömeg
1,2 kg/db